Cautare

1504 de rezultate pentru "vasilescu maria" (2.73 secunde)
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore.
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Primarul comunei gorjene Èšantareni, Maria Vasilescu, a sesizat politia, la sfarsitul saptamanii trecute, ca unul dintre candidatii la alegerile locale isi facea propaganda electorala intr-o sala de clasa.
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
Olguta Vasilescu: "UNPR nu are nici o sansa sa intre in Parlament!" Cei din UNPR vor introducerea votului uninominal pur si reducerea numarului de parlamentari fiindca s-au prins ca nu au nici o sansa sa intre in Parlament, afirma senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu.
Olguta Vasilescu: "PDL are o echipa speciala care face dosare celor din USL!" PDL are o echipa speciala care lucreaza la dosarele celor din USL, afirma pesedista Olguta Vasilescu, care se declara uluita de rapiditatea cu care subiectele denigratoare sunt aruncate pe piata.
Pana in acest moment, conduce Lia Olguta Vasilescu, urmata la mare distanta de de Gabriela Firea, Alina Gheorghiu, Cosette Chichirau si Steluta Cataniciu.
Initiatorul amendamentului, conservatorul Gavrila Vasilescu, a ezitat sa-si mai sustina ieri, in plenul Senatului, amendamentul referitor la incriminarea comandantilor de nave si aeronave.
Deputata Vasilescu nu candideaza din cauza deplasarilor cu avionul La fel de reticenta in privinta candidarii pentru un mandat european se declara si deputata PRM Lia Olguta Vasilescu, care a mentionat printre motivele refuzului sau si necesitatea efectuarii unor zboruri destul de dese cu avionul, dar si limbajul pretios al colegilor europeni.
Senatorul de Dolj, Olguta Lia Vasilescu, a declarat ca Traian Basescu isi face campanie electorala pe tema referendumului.
Social-democratii au finalizat textul motiunii de cenzura, intitulata "Romania, un fleac au ciuruit-o", care va fi analizata in cadrul Biroului Permanent National al formatiunii, a anuntat,ieri, senatorul PSD, Olguta Vasilescu.
Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, a anuntat, joi, ca in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Executivului va fi respinsa de Parlament, PSD va ataca a Curtea Constitutionala, in 24 de ore, ambele legi asumate de Guvernul Boc.
Senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu (foto) a afirmat ca partidul sau este dispus sa-si asume guvernarea si ca pregateste programul.
Consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu, a declarat ca o posibila reducere a taxei pe valoare adaugata (TVA) la 5% la alimentele de baza ar conduce la o scadere usoara a preturilor.
google-analytics.com